Dual Fan Cooling

Deze dubbele ventilatoren zogen voor een optimale koeling in zowel het vriesgedeelte als het koelgedeelte, iets wat een toestel met enkele ventilator niet kan. Verbeterde Dual Fan Cooling bespaard energie in combinatie met krachtige koeling, ondersteund door de Eco Thermo-Sensor die te allen tijde temperatuurveranderingen detecteert.

Dual Sensing Control

Hitachi-koelkasten hebben twee Eco-thermosensoren, één in het vriesvaken de andere in het koelvak. De sensoren detecteren elke temperatuurswisseling afzonderlijk om de ideale temperaturen in elk van de compartimenten te voorzien.

VIP – Vacuüm Insulation Panel Technology

VIP is een dun paneel van een zeer fijne Gevacumeerde glasvezel dat zich bevindt aan de binnenkant van het toestel. Dit zorgt voor een extreem hoge warmte-isolatie prestatie die in verhouding veel hoger ligt als die van een conventioneel isolatiemateriaal.

Vacuüm lade – verser voedsel maakt de beste kok

Het geheim van langdurige versheid zijn verminderde zuurstof niveaus. Hitachi’s originele vacuümlade verlaagt de lucht naar ca. 0,8 atm (atmosferische druk). Vlees, vis en zuivelproducten worden vers gehouden en behouden voedzaamheid. Daarnaast direct gereed voor bereiding zonder eerst te ontdooien.

Waterreservoir voor kraanwater of flessenwater

Schenk mineraal of elk ander gezuiverd water in het 5,0L grootte waterreservoir. Hiermee krijgt u koud water, gemalen ijs en ijsklontjes uit de dispenser. Voor de installatie is er geen loodgieterswerk nodig, u kunt het toestel vrijwel overal installeren!

Automatische ijsmaker

De Hitachi Side by Side en Bottom Freezer koelkasten zijn voorzien van een automatische ijsmaker.

Flexibele ruimte

Kiesbare zone is instelbaar naar wens en u heeft de keuze uit de 4 instellingen voor: Diepvriesproducten, Vlees en Vis, Zuivel & Vlees en Dranken & etenswaren.

Vers bewaren

Voor het langdurig bewaren van uw groente met behoud van versheid. Door indirecte koeling en een luchtvochtigheid van ca 90%* blijven uw groente extra lang vers. Geuroverdracht vind niet plaatst omdat de lades geheel afgesloten zijn en door het Trip Power Filter altijd voorzien van schone lucht.

Automatische deuropener

Automatische deuropener, met één druk op de knop opent de deur van de koelkast of vriezer automatisch. Ook zijn de deurgrepen uitgeriust met verlichting op sensoren!

Overige functies

De binnenkant van de side by side koelkasten hebben een elegant interieurontwerp en zijn zorgvuldig ontworpen voor uw gebruik en gemak. Ook beschikken ze van een “Quick Cooling modus” die u aan kunt zetten wanneer uw de producten sneller en krachtiger wenst te koelen!

Switch The Language
    Cart